LÍNIA Núm. 61 (1955 – 1968)

LÍNIA Núm. 61 (1955 – 1968).

L’any 1955 es crea una línia especial per anar als banys de la Barceloneta amb el següent ITINERARI: Passeig Nacional (des del Carrer Drassanes), Plaça de Pau Vila, Plaça del Palau, Av. Marqués d’Argentera, Passeig Picasso, Passeig de Pujades (tornada pel Carrer del Comerç i Passeig Picasso), Passeig de Lluís Companys, Arc de Triomf, Passeig de Sant Joan, Plaça de Tetuan, Passeig de Sant Joan, Carrer del Consell de Cent, Carrer de Roger de Flor (tornada pel Carrer Nàpols) Carrer Mallorca (tornada pel Carrer València), Carrer Rogent. L’existència d’aquesta línia especial fou efímera, ja que se suprimí el 26 de setembre de 1955.

El 17 de novembre de 1967, amb motiu de la supressió dels tramvies per l’Av. del Paral·lel, es crea aquesta línia amb el mateix núm. 61 amb el següent ITINERARI: Plaça del Portal de la Pau, Passeig de Colom, Plaça d’Antoni López, Passeig d’Isabel II, Plaça del Palau, Av. del Marqués de l’Argentera, Passeig de Picasso, Passeig de Pujades (tornada pel Carrer del Comerç i Passeig de Picasso), Passeig de Lluís Companys, Arc de Triomf, Passeig de Sant Joan, Plaça de Tetuan, Gran via, Plaça universitat, Gran Via, Plaça d’Espanya.

La línia va estar en servei fins el 21 d’octubre de 1968 en què se suprimí definitivament. En aquesta línia van fer servei quasi sempre cotxes de la sèrie 1600 Washington, de via 1.435 m d’ampla.

Foto: Tramvia sèrie 1600, Washington, fabricat per ST LOUIS CAR.CO, d’ampla de via 1.435 m.

Text: Joan Termes Roig.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s