Art al Metro

Sóc Roser Nogués, una aficionada a la fotografia hi ha la vegada poder tenir un recull de les obres d’art que estan a les diferents estacions de les línies de metro de Barcelona, Això m’ha portat a fer una petita investigació per internet i poder saber més sobre el metro.

Ja tenia un llibre fet l’any 2015, però, vist que hi faltaven estacions per fotografiar amb la nova informació que he trobat i uns amics m’han proporcionat, he decidit reformar el llibre i fer-lo de nou.

El motiu de fer aquest llibre va ser en comprovar que les persones que normalment agafant el metro i altres a qui he preguntat no sabien ubicar-me a on es trobava la foto que els i ensenyava, i la riquesa d’art que tenim al metro, també la història que representa, no sé qui ho va dir, però tenia molta raó; “Si perdem la nostra història,  perdem la nostra identitat», i aquesta  és la meva petita aportació perquè quedi constància del que hi ha en el nostre metro.

Estem fent actualització del llibre propers dies presentarem esborrany a la Fundació de TMB.

La Fundació de TMB ha donat el ok a aquesta iniciativa.

És important ressaltar que Andana Central està gestiona’n la iniciativa del llibre Art al Metro, per fer un Metro més integrat a la ciutat i no un lloc de pas com ara.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s