Línia FN/ NT

Línia FN/ NT: (Paralelo – Plaza Catalana, 22 – 6 – 1959 – Servei nocturn).

El 22 de juny de 1959 es va crear una línia de troleibusos nocturna, amb el nom de NT, en realitat eren expedicions especials nocturnes de la línia de troleibús FT (Paral·lel – Camèlies) i per tant tenia tarifes superiors.

El 27 de setembre de 1962, les línies FC, FH, FL, FP, FS, FT i NT, van deixar de circular per la Ronda Sant Pere i passeig de Sant Joan entre el tram Pl. Urquinaona i Passeig Sant Joan-Casp, per fer-los per Llúria i Casp fins a l’esmentat punt.

El 5 de març de 1962, com també la seva línia germana diürna FT, es va substituir els troleibusos per un servei d’autobús.

El 2 de febrer de 1970 va prolongar el seu recorregut des de Camèlies per l’Av. Verge de Montserrat fins a la Pl. Catalana, a la parada final de la línia 5 diürna.

El 20 de gener de 1973 va canviar el seu final del Paral·lel del carrer Aldana al nou terminal enfront del Molí.

El 10 de juliol de 1981, les línies 24, 29, 64, ND, NG, NT van deixar de circular entre la Ronda Sant Antoni i el carrer Comte Borrell pel carrer Manso, per fer-ho ara pel carrer Tamarit.

El 29 de setembre de 1983 va modificar el seu recorregut per deixar de circular pels carrers Ausiàs March i Casp, i fer-ho pel carrer Trafalgar i Ronda Sant Pere fins passeig de Sant Joan.

El canvi es va fer juntament amb la línia NH que també va passar a circular pel carrer Trafalgar.

Text: Joan Termes Roig

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s