LÍNIA Núm. 67 (1952 – 1966)

LÍNIA Núm. 67 (1952 – 1966).

ITINERARI: Plaça de Catalunya, Ronda Universitat (tornada pel Carrer Pelai), Plaça Universitat, Gran Via, Carrer d’Aribau (tornada pel Carrer Muntaner), Carrer de Còrsega, Carrer del Comte d’Urgell, Av. de Sarrià, Plaça Prat de la Riba, Passeig de Sant Joan Bosco, Plaça d’Artós, Carrer Major de Sarrià ( tornada pel Carrer Bonaplata), Carrer de Pedró de la Creu.

El 8 de juliol de 1957 varia el seu recorregut amb motiu de la supressió de línies a la Plaça Catalunya, quedant així.: (Paral·lel), Carrer Vila Vilà, Carrer Nou de la Rambla, Av. del Paral·lel, Ronda Sant Pau, Ronda Sant Antoni, Carrer Muntaner, Gran Via, Carrer d’Aribau, i la resta de l’anterior recorregut.

El 15 d’abril de 1962, passa a ser una línia de circumval·lació exterior (combinada amb la 66, que era la interior), a més de la seva comunicació amb el Barri de Sarrià, amb aquest ITINERARI: Carrer Pedró de la Creu, Carrer Bonaplata (tornada pel Carrer Major de Sarrià), Plaça d’Artós, Passeig de Sant Joan Bosco, Plaça de Prat de la Riba, Av. de Sarrià, Carrer Comte d’Urgell, Carrer de Còrsega, Carrer de Muntaner, Ronda Sant Antoni, Ronda Sant Pau, Av. del Paral·lel, Plaça del Portal de la Pau, Passeig de Colom, Plaça d’Antoni López, Passeig d’Isabel II, Plaça del Palau, Av. del Marqués d’Argentera, Passeig de Picasso, Passeig de Pujades, Passeig de Lluís Companys, Arc de Triomf, Passeig de Sant Joan, Plaça de Tetuan, Gran Via, Plaça Universitat, Carrer d’Aribau, Carrer de Còrsega… i retorn pel mateix itinerari de l’anada des d’aquest lloc.

El 10 de novembre de 1966 s’unifica amb la línia 66 i quedant ambdues escurçades al Carrer Muntaner – Gran Via, quedant aquesta fora de servei.
Per la línia hi circularen tramvies de la sèrie 200 MT, de via 1.435 m d’amplada.

Foto: Tramvia sèrie 200 MT, construït als tallers de T.B. d’ampla de via 1.435 m.

Text: Joan Termes Roig.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s