LÍNIA Núm. 65 (1959 – 1970)

LÍNIA Núm. 65 (1959 – 1970).

El 25 de febrer de 1959, es torna a instaurar una línia amb aquest número, fent el següent ITINERARI: Plaça de Catalunya, Ronda Universitat (tornada pel Carrer Pelai), Plaça Universitat, Gran Via, Carrer d’Aribau (tornada pel Carrer Muntaner), Carrer de Còrsega, Carrer del Comte d’Urgell, Av. de Sarrià, Av. Diagonal, Plaça Pius XII, Av. Diagonal (Zona Universitària).

El 21 d’octubre, per substituir la línia 61, es perllonga fins a la Plaça del Portal de la Pau, amb el següent ITINERARI: Plaça del Portal de la Pau, Passeig de Colom, Plaça d’Antonio López, Passeig d’Isabel II, Plaça del Palau, Av. del Marqués d’Argentera, Passeig de Picasso, Passeig de Pujades, ( tornada pel Carrer del Comerç i Passeig de Picasso), Passeig de Lluis Companys, Arc de Triomf, Passeig de Sant Joan, Plaça de Tetuan, Gran Via, Plaça Universitat, Gran Via, Carrer d’Aribau, i a partir d’aquí, la resta de l’itinerari anterior, fins a la Zona Universitària.

El 4 d’agost de 1970, se suprimeix definitivament la línia de tramvies núm. 65, sent substituïda per autobús amb el mateix núm. En aquesta línia l’any 1963, es varen estrenar els tramvies de la sèrie 1600 Washington, ja que anteriorment havien circulat els de les sèries 500 i 1200.

El dia del comiat de la línia, es va fer amb xampany inclòs, i TVE en va fer un reportatge.

Foto: Tramvia sèrie 1600 Washington, fabricats per ST. LOUIS CAR. CO. USA. Amb ample de via de 1.435 m.

Text: Joan Termes Roig.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s