LÍNIA Núm. 51 (1970 – 1971)

LÍNIA Núm. 51 (1970 – 1971)

ITINERARI: Plaça del Portal de la Pau, Passeig de Colom, Plaça d’Antoni López, Passeig d’Isabel II, Plaça del Palau, Av. Marques de l’Argentera, Passeig de Picasso, Passeig de Pujades (tornada pel Carrer del Comerç i Passeig de Picasso), Passeig de Lluís Companys, Arc de Triomf, Passeig de Sant Joan, Plaça de Tetuan, Passeig de Sant Joan, Carrer del Consell de Cent (tornada pel Carrer de la Diputació), Carrer de Roger de Flor (tornada pel Carrer de Nàpols), Carrer de Mallorca (tornada pel Carrer València) Carrer Dos de Maig, Carrer de la Indústria, Passeig de Maragall, Av. Borbó, Plaça Virrei Amat, Carrer del Doctor Pi i Molist, Passeig de Verdum, Plaça Llucmajor, Via Julia (fins a via Favència).

Aquesta línia, juntament amb la 49, l`hi cap l’honor d’haver sigut de les últimes a circular per Barcelona, així que el 19 de març de 1971, de matinada, donaren l’última volta. També, i per això aquest núm. el 51, fou el més empleat i repetit, de totes les línies de tramvies de la xarxa de Barcelona, i fins a l’últim dia hi circularen cotxes de la sèrie 1200 i Washington sèrie 1600, als quals l’hi escau l’honor d’haver sigut els últims a circular en un dia tan nostàlgic, per tots els que recordem els temps dels tramvies.

Foto: Fotografia de l’últim tramvia de la sèrie 1200 fabricat per MAQUITRANS d’ample de via 1.435 m, que va circular per Barcelona.

Text: Joan Termes Roig

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s