LÍNIA Núm. 23 (1945 – 1965)

LÍNIA Núm. 23 (1945 – 1965 ): ITINERARI: El 31 de març es restableix aquesta línia amb el mateix número, però d’un recorregut de circumval·lació.

EXTERIOR: Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Carrer Gran de Gràcia, Plaça Lesseps, Av. de la República Argentina, Carrer de Craywinckel, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de John F. Kennedy, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de la Bonanova, Carrer Muntaner, Plaça Adrià, Carrer Muntaner, Gran Via, Plaça Universitat, Carrer Pelai, Plaça Catalunya. INTERIOR: Plaça Catalunya, Ronda Universitat, Plaça Universitat, Gran Via, Carrer Muntaner (l’1 d’abril de 1946, puja per al carrer d’Aribau fins a la Via Augusta i seguir per al carrer Muntaner) Plaça Adrià, Carrer Muntaner, Plaça de la Bonanova, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de John F. Kennedy, Passeig de Sant Gervasi, Carrer de Craywinckel, Av. República Argentina, Plaça Lesseps, Carrer Gran de Gràcia, Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya.

En aquesta línia circularen tramvies de la sèrie 1200 “Manolete” des del principi fins a la seva clausura que va ser la matinada del 8 de gener de l’any 1965.

Foto: Tramvia sèrie 1200, tipus PPC , fabricat per Maquitrans , d’ample de via 1,435 m.

Text: Joan Termes Roig.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s