LÍNIA Núm. 21 (1945 – 1948)

ITINERARI: L’1 de juny es torna a posar en servei aquesta línia, però el seu recorregut és de circumval·lació, amb un itinerari interior i un altre d’exterior, de la següent forma:

(EXTERIOR): Barceloneta, Passeig Nacional, Plaça Pau Vila, Plaça Palau, Passeig d’Isabel II, Plaça d’Antoni López, Passeig de Colom, Plaça del Portal de la Pau, La Rambla, Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Plaça del Cinc d’Oros, Carrer Gran de Gràcia, Plaça Lesseps, Av. República Argentina, Carrer de Craywinckel, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de John F. Kennedy, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de la Bonanova, Carrer Muntaner, Plaça Adrià, Carrer Muntaner, Gran Via, Plaça Universitat, Carrer Pelai, Plaça Catalunya, La Rambla ….. i el mateix itinerari de tornada fins a la Barceloneta.

(INTERIOR) El mateix itinerari des de la Barceloneta fins a la Plaça Catalunya, continuant per Ronda Universitat, Plaça Universitat, Gran Via, Carrer Muntaner, Plaça Adrià, Carrer Muntaner, Plaça Bonanova, Passeig de Sant Gervasi, Plaça de John F. Kennedy, Passeig de Sant Gervasi, Carrer de Craywinckel, Av. República Argentina, Plaça Lesseps, Carrer Gran de Gràcia, Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya, La Rambla……i el mateix camí de tornada, fins a La Barceloneta.

L’1 d’octubre se suspèn provisionalment el servei, fins al 8 de juny que es restableix, però amb la prolongació des de la Plaça de la Bonanova, per al Passeig de la Bonanova, Plaça de Sarrià, Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, Carrer del Bisbe Català, Plaça de Pedralbes.

El 24 de novembre de 1948, se suprimeix definitivament per motius de subministrament elèctric.

La línia va estar servida per cotxes de las series 200 i 500, de via ampla de 1,435 m.

Foto: Tramvia de la sèrie 200 , fabricat per Can Girona d’ample de via 1,435 m.

Text: Joan Termes Roig

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s